Темата за цената на тока не е критична, така както

...
Темата за цената на тока не е критична, така както
Коментари Харесай

Тома Биков: Темата за цената на тока не е критична, така както и за индексацията на пенсиите

„ Темата за цената на тока не е сериозна, по този начин както не беше сериозна и тематиката за индексацията на пенсиите, за която беше свикано изключителното съвещание на Народното събрание през вчерашния ден. Вчерашният ден беше отдаден на предизборната акция, това компрометира конституционните промени, направени преди месеци ”. Това сподели Тома Биков кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС в ефира NOVA.

По думите му най-вероятно и другата седмица ще има изключително съвещание на Народното събрание. 

Относно проблемите на превозвачите на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин ”, Биков разяснява, че най-спешната мярка е да бъдем признати в сухопътния Шенген.

" Най-спешната мярка е да бъдем признати в сухопътния Шенген и тогава камионите просто ще минават от едната страна в другата, без да схванат, че има граница. Иначе краткотрайните ограничения са в полагане на помощна инфраструктура, счита Биков. " За мен чисто политически е значимо да създадем тези крачки - да поставим всички старания за сухопътния Шенген и това може да стане единствено в случай че България има устойчиво държавно управление ", добави той.

За следизборната конюнктура той изясни, че при изборна победа биха предложили водача на своята групировка – Бойко Борисов, за министър председател. 

По мотив изтеклите аудио записи, публикувани от уеб страницата „ Афера ”, за които се разяснява, че са от заседание на „ Продължаваме Промяната ”, Тома Биков сподели, че няма концепция нито кой, нито по каква причина ги е подслушвал. „ На един от записите излиза наяве, че на една от срещите участва Алексей Петров. Виждам обстоятелството на появяването за тези записи и това, което се чува на тях. То е много надалеч от първичните поръчки за кристално чист облик на Политическа партия. Не службите са ги предиздвикали да се доверят на господин Петров. Те отричаха, че той е играл роля в съставянето на „ сглобката ” Тази роля не е била толкоз на медиатор, колкото на представител. Парламентът не е проверяващ орган ”, добави Тома Биков. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР