След провала на тв кариерата си, Николета преживя пореден удар

...
След провала на тв кариерата си, Николета преживя пореден удар
Коментари Харесай

Николета Лозанова не е на себе си! Гореща красавица й разказа играта! Виж Тук:


След неуспеха на тв кариерата си, Николета претърпя следващ удар – към този момент не е и най- настоящата хубавица в обществените мрежи! Оказва се, че плеймейтката от дълго време е издухана от фитнес инструкторката Янита Янчева, която нашумя преди време с присъединяване си в „ Сървайвър “.

Красивата русокоска е натрупала към този момент над 1 милион почитатели, до момента в който съставлява интерес единствено за половин милион.

Янита се запалила по фитнеса около брачна половинка си Тави Кастро, който пък се следна от над 2 млн. души в обществените мрежа. Младото семейство печели сносно от известността си, като получава поръчки за реклама на разнообразни артикули. Отделно, оферират и услугите си като инструктори и изготвят самостоятелни стратегии.
Янита Янчева
Докато беше на екран, Николета Лозанова също се радваше на огромен интерес в обществените мрежи. Но откакто беше уволнена през септември, нещата се трансформираха.

Плеймейтката неистово се натискаше да влезе във „ Вип Брадър “ – хем да захлеби с затлъстял хонорар, хем да натрие носа на някогашните си продуценти Иван и Андрей, който избраха Венета Райкова пред нея. Но се оказа, че неустойката, която „Вип Брадър“ и Нова тв. би трябвало да платят на някогашните й работодатели, е прекомерно огромна.

Така, Николета изпадна от борда на огромните малките екрани. А това евентуално се е отразило и на приходите й от реклами в обществените мрежи.

Но това надали я тормози чак толкоз. Все отново, от близо година тя възобнови връзката си с някогашния си Ники Михайлов и сега той се грижи за издръжката й. Футболистът е в България от много време, откакто остана без тим.

Междувременно, се приказва, че е съсобственик в съвременно заведение. Николета пък се старае да му прави реклама, като прекарва по- огромната част от времето си там.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР