След продължили повече от 48 часа оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия

...
След продължили повече от 48 часа оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия
Коментари Харесай

Издирваната жена от Гецово сама сложила край на живота си


След траяли повече от 48 часа оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности на криминалисти от разградската дирекция взаимно с Главна дирекция " Национална полиция " това е потвърдено по неоспорим метод, уточни Георгиева.

Овъглените остатъци от човешко тяло от женски пол бяха открити на 19 май следобяд в землището на село Гецово, в местността " Съвътлъка ". В непосредственост до трупните остатъци беше открит автомобилът " Фолксваген Поло ", благосъстоятелност на 64-годишен мъж и употребен от 64-годишната му брачна половинка. Жената бе в неопределеност от 17 май вечерта, когато тръгнала от вкъщи си в Гецово с посочената кола.

В хода на следствието е разпитан и подложен на полиграфско проучване брачният партньор на починалата. Проведени са голям брой беседи с близки и съседи, прегледани и оценени са записи от видеокамери в региона. В резултат на назначените експертизи, събраните материални доказателства и свидетелски показания, е потвърдено, че откритите човешки остатъци в землището на село Гецово са на изчезналата Генка Ненова, която сама е поставила завършек на живота си, добави Илияна Георгиева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР