След празничния уикенд Бъкингам разпространи цели четири величествени снимки на

...
След празничния уикенд Бъкингам разпространи цели четири величествени снимки на
Коментари Харесай

В целия си блясък: вижте официалните исторически портрети на Чарлз и Камила като новия крал и кралица

След празничния уикенд Бъкингам популяризира цели четири величествени фотоси на Чарлз и Камила .

Заснети от кралския фотограф Хюго Бърнанд в Бъкингамския замък в деня на коронацията - 6 май , величествените фрагменти демонстрират Негово Величество Краля и Нейно Величество Кралица Камила, носещи всички знаци от облеклото, особено за новия им статут.
                             

В независимия си портрет крал Чарлз Трети носи Имперската държавна корона, кълбо и жезъл с кръст . Облечен в кралска лилава туника и Наследствената тога, той седи на стол в тронната зала на Бъкингамския замък.
                             

В Зелената рисувателна стая на Бъкингам театралничи за своя самостоятелен портрет кралица Камила . Тя носи Коронота на кралица Мери с красивия бродиран шлейф на Наследствената тога , разпрострат пред нея.
                             

Към общ портрет на Техни величества , публикуван в обществените им профили, беше оповестено и особено изказване, с което кралят благодари на обществеността за поддръжката през уикенда.
                             

Облечени в същите облекла, к ралят и кралицата са снимани и дружно с висши членове на кралското семейство . На последния кадър, сниман в Тронната зала на Бъкингамския замък, до двойката от ляво надясно театралничат: херцогът на Кент, херцогинята на Глостър и херцогът на Глостър, вицеадмирал сър Тим Лорънс и принцеса Ан, принцът и принцесата на Уелс, херцогинята на Единбург, принцеса Александра, известна още като почетната лейди Огилви, и херцогът на Единбург.
 Коронацията на крал Чарлз III  Коронацията на крал Чарлз III  Коронацията на крал Чарлз III  Коронацията на крал Чарлз III
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР