След повече от 6 години съдебни битки желанието на хората

...
След повече от 6 години съдебни битки желанието на хората
Коментари Харесай

След повече от 6 години съдебни битки улиците в Баланово ще имат имена и номера

След повече от 6 години правосъдни борби желанието на хората от Баланово, улиците им да имат имена и номера е на път да се осъществя. Ивайло Занев подема тази самодейност преди към 6 години и макар правосъдните каузи не се е отказал от разрешаване на казуса. Въпросът е подложен още веднъж преди седмици, което пък е довело до свикването на общо заседание на селото. Такова се организира и на него се събраха към 30 индивида, които са безапелационни, че желаят улиците да бъдат именувани.

Липсата на име и номер основава проблем с връзката на всякакво равнище от пощенско писмо до идването на Спешна помощ или пожарна.

В последна сметка ръководителят на Общински съвет Костадин Костадинов пое ангажимент за съвещанието през месец октомври да входира докладна бележка за именуване на улиците, а до тогава жителите да обсъдят с кметският наместник имената на улиците.

Наред с този главен проблем жителите на селото сложиха и редица други проблеми. Сред главните се открои неналичието на съответен автобусен превоз, съдовете за боклук и главният проблем качеството на питейната вода.

Костадинов увери, че ще направи инспекция на въпросите с рейсовете и съдовете за боклук, само че във връзка с водата в селото, която потвърдено не е годна за пиянство уточни, че са направени действия, само че същественото решение на казуса коства към 7 млн.лв, които общината няма.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР