След поредицата в три части Големи зверове: Последният гигант“, която

...
След поредицата в три части Големи зверове: Последният гигант“, която
Коментари Харесай

Новото лице на Viasat Nature, Патрик Арий, разказва за първите стъпки на животните

След поредицата в три елементи „ Големи зверове: Последният колос “, която може да се види маратонно на 3 февруари от 13:25 часа, новото лице на Viasat Nature Патрик Арий показва „ Живот: Първи стъпки “ от 3 февруари в 18:00 часа.
 Защо в дивата природа размерът има значение
Първите дни, седмици и месеци на всяко новородено животно са най-трудните - дребните би трябвало да получат най-същественото си образование тъкмо когато са най-уязвими.

Но природата е измислила невероятни тактики, с цел да им помогне да се оправят с компликациите и да оцелеят до зрелостта.



Поредицата следва Патрик Арий и невероятните герои, които се сблъскват с най-големите тествания. Виждаме по какъв начин дребните преодоляват всяко ново предизвикателство с първите си стъпки и всяка победа ги води все по-близо до триумфа.



На 3-ти февруари можете да гледате и маратон на " Големи зверове: Последният колос " от 13:25.

Из цялата планета има великански животни, които не се опасяват да надскочат в пъти нормалните размери. От морските слонове, които тежат по пет тона, до пируващите мечки гризли и могъщите африкански лъвове, животните са достигнали солидните си размери по разнообразни изненадващи аргументи. Патрик Арий е на международна задача да открие най-големите зверове на Земята и за какво размерът в действителност има значение в дивата природа.


С помощта на зашеметяващи фрагменти, показващи страховити близки срещи, поредицата споделя достоверната история на гигантизма в природата, Освен че ще ви запознае със съществуващите в наши дни колоси, благодарение на графики и илюстрации ще срещнете и огромните зверове на предишното като именитата титанобоа - гигантска змия, дълга колкото рейс.

Viasat Nature разрешава на природата да опише своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо същинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, от близко и персонално.

За да гледате Viasat Nature, свържете се с Вашия локален оператор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР