След полицейско преследване, край Драгоман е заловена група мигранти, с

...
След полицейско преследване, край Драгоман е заловена група мигранти, с
Коментари Харесай

Пореден случай: Задържаха 10 мигранти след гонка край Драгоман

След полицейско гонене, край Драгоман е хваната група мигранти, с тях е и полска гражданка, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Около 7 часа тази заран полски автомобил не се подчинил на полицейско предписание за прекъсване на автомагистрала " Тракия " при тунел " Траянови врата. Започнало гонене и покрай Драгоман колата е спряна, написа Българска телеграфна агенция.

На място полицията открила 10 мигранти и полска гражданка.

В няколко групи във Facebook бяха оповестени и видеоклипове на засилени инспекции на входа на София. Някои от водачите пишат, че придвижването е спирано за малко.

Вчера служител на реда пострада тежко и е с заплаха заживота след гонкамежду кола на полицията и автомобил с мигранти, станала на бул. „ Цариградско шосе “ в София до отбивката за Казичене. Състоянието му остава тежко.Той е в медикаментозна кома и на апаратна вентилация.

Оставкаподадоха основният секретар на Министерство на вътрешните работи и неговият заместител.

Вечерта джип " Нисан " с осем мигранти се вряза в лек автомобил " Опел Зафира " след гонка с полицейски коли в центъра на Бургас.

Само преди седмицаотново край София водач на първокласна кола с мигранти се опита да блъсне служител на реда и избяга.

В началото на месец ноември българският служител на реда - младши контрольор Петър Бъчваров, бе погубен в граничната зона в землището на село Голям Дервент, на границата сред България и Турция, от изстрел, създаден непосредствено против него.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР