След почти два часа престой в сградата на БНТ председателят

...
След почти два часа престой в сградата на БНТ председателят
Коментари Харесай

Полиция изведе блокираната в БНТ Дариткова, избутвайки протеста

След съвсем два часа престой в постройката на Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дапиткова и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова бяха изведени с полиция след 23.30 часа, а протестиращите бяха избутани от пространството пред " Сан Стефано ", с цел да се освободи място за извежданите политици. Дариткова бе качена на автомобил, само че демонтрантите обърнаха кофи за отпадък пред колата и тя остана в сектора сред улиците " Шейноов " и " Тулово ". Докато хората викаха " Оставка " и " Елате при нас ", на мястото дойдоха в допълнение служители на реда.

Със щитове те образуваха компактен кордон и в паниката с виковете на хората и недоволството им от това, че Дариткова се скри от тях, тя се оказа, че е изведена пред двор на близки кооперации.

Това ядоса хората, които започнаха са викат: " От какво ви е боязън? " и да не престават да освиркват властта и да желаят оставката на държавното управление на ГЕРБ.

Нинова пешком беше изведена и защитавана от чиновниците на реда.

Докато Дариткова бе извеждана из тъмните улички, служителите на реда блокираха достъпа на всички, а протестиращите започнаха да викат " Пуснете публицистите! ". Живеещи в района се оказаха в неспособност да се приберат.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР