След по-малко от месец Еди Мърфи навършва 60 години и

...
След по-малко от месец Еди Мърфи навършва 60 години и
Коментари Харесай

Еди Мърфи за 10-те си деца: Нямам нито едно гнило семе

 След по-малко от месец Еди Мърфи навършва 60 години и към този момент има 10 деца, с които е безпределно горделив. Звездата от " Пристигане в Америка “ (и още десетки филми от 90-те) показа, че е безпределно горделив с децата си и всяко едно от тях се е оказало съвършено.

" Благословен съм с такива деца “, показа той в изявление за списание " Пийпъл “. “Нямам нито едно гнило семе. Децата ми са страхотни и естествени хора. Никой от тях не е като холивудските идиотчета. “

Най-старият наследник на Еди Мърфи е на 31 години, а най-младият е на 2 – дребният Макс се роди през 2018 година и е второто дете на комика с годеницата му Пейдж Бъчър. Децата му са от общо пет дами, измежду които и певицата от " Спайс Гърлс “ Мел Би.

Актьорът, който неотдавна се появи в продължението на паметната си комедия за краля на измислената страна Замунда, показа, че мисълта за децата му му оказва помощ да взема по-добри решения.

" Открил съм, че в случай че поставиш децата си преди всичко, в никакъв случай няма да направиш неверен избор “, сподели той. " Когато си на кръстопът и би трябвало да вземеш решение, ще си зададеш въпроса " Какво е най-хубаво за децата ми? “ и в никакъв случай няма да сгрешиш. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР