След отпадането на ограничителните мерки, представителният тим на Марица се

...
След отпадането на ограничителните мерки, представителният тим на Марица се
Коментари Харесай

Марица стартира подготовка на 29 юни с нов треньор

След отпадането на ограничаващите ограничения, представителният отбор на Марица се събра за пръв път от месец март насам. Това се случи във вторник вечерта, във постоянно гостоприемния за " жълто-сините " ресторант " Порто греко ". Така момчетата означиха преждевременния завършек на сезон 2019/2020, през който те се показаха на доста положително равнище и към този момент гледат към идната акция. От събитието отсъстваха рожденикът Иван Мицев, както и Костадин Дяков, който имаше персонални задължения.

През идващия сезон отборът на Марица ще бъде воден от нов треньор - Николай Димитров-Ноко. Той ще заеме поста на Борислав Караматев, към който има голям интерес.

" Клубът благодари на Борислав Караматев за всеотдайната работа и положителните резултати! За времето, в което беше отпред на представителния отбор, той следваше своите правила и идея, сглоби боеспособен тим и един извънреден колектив, с който реализира резултати, надхвърлящи упованията предвид на събитията. Пожелаваме на Борислав Караматев здраве, шанс, неотстъпчивост и триумфи в бъдещите му инициативи! ", обявиха от клуба.

Новият старши треньор Николай Димитров ще образува напълно скоро своя екип, който ще бъде разгласен. Марица ще започва подготовка за новия сезон в Трета лига - Югоизточна група на 29 юни под негово управление, като това ще бъде и негов дебют, като треньор на мъжки състав. Навършилият в понеделник 30 години Димитров е някогашен футболист на Марица, като той приключи спортната си кариера точно при " жълто-сините ". Познава чудесно атмосферата в клуба, както и съвсем всички състезатели от състава. Той е и част от треньорския състав на ДЮШ на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР