След оспорвана битка Алекса спечели голямата награда от 100 000

...
След оспорвана битка Алекса спечели голямата награда от 100 000
Коментари Харесай

Алекса е големият победител в четвърти сезон на „Игри на волята“!

След оспорвана борба Алекса завоюва огромната премия от 100 000 лева в „ Игри на волята “!

7-кратният първенец на Сърбия по битка надделя Филип, Гого, Георги и Виктория на арената, извоювайки си първото място.



В напрегнатия финален епизод той се изправи против съперниците си в две многокомпонентни борби. В първата отпаднаха Виктория и Гого, а в епичния заключителен конфликт на арената Алекса се състезава против Филип и Георги. 

„ Ще изям всичкия пясък на плажа, в случай че би трябвало, с цел да стигна до успеха “, пошегува се Алекса и в действителност се раздаде до завършек на арената!  
                             

„ Това достижение за мен е един олимпийски орден. Аз съумях! “, сподели през сълзи огромният победител след напрегнатата и оспорвана борба.

Алекса извървя много дълъг път в предаването. Първо попадна в тима на Резервите, като беше последният участник, който заслужи място в племената.

► 
                             

С хитра тактика и доста мощ на арената, той влезе при Супергероите, а при сливането на племената - при Непобедимите, където беше и обичаната му Елица. Двамата играха разграничени до последно, като за жалост шампионката ни по битка отпадна ненадейно от играта часове, откакто Алекса облече аления екип.

► 
                             

Алекса завоюва и участници, и фенове с неподправеното си държание, мощната воля, откровеността и не на последно място – отношението си към дамите. Той нееднократно се застъпи за дамите, като излизаше на арената, с цел да отбрани целостта на племето.
                             

Сърцат, с голяма воля, подарък слово и много кесии с грошове, Алекса беше най-голямата опасност в очите на доста от участниците – и с право. Честито на спечелилия!
                             

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!

Ако се чувстваш задоволително мощен за рисковото предизвикателство, наречено „ Игри на волята: България “, н е пропускай да се запишеш за кастинг за пети сезон ! 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР