След огромните премеждия, през които премина Сашка Васева, днес съпругът

...
След огромните премеждия, през които премина Сашка Васева, днес съпругът
Коментари Харесай

Мъжът на Сашка Васева с разтърсваща новина за състоянието ѝ

След големите инциденти, през които мина Сашка Васева, през днешния ден брачният партньор ѝ, Димитър Бакърджиев, споделя вести за положението ѝ. Той е прям, че чака с неспокойствие певицата да прогледне, само че лекарите са предизвестили, че това ще бъде резултат от дълъг оздравителен развой и никой не може да дефинира когато тъкмо ще се случи. 

И досега Сашка Васева продължава с профилактичните прегледи, а напълно скоро следва последният подобен в Германия. Бакърджиев зарадва феновете на обичаната си, като показа, че здравословното ѝ положение е доста по-добро. За страдание обаче, зрението ѝ към момента е лимитирано само до разпознаването на силуети. 
                             

Припомняме ви, че Сашка Васева загуби изцяло зрението си, малко откакто беше диагностицирана с израстък в мозъка. Години наред певицата отправяше молби за помощ и последователно губеше способността си да вижда, поради неправилна диагноза. След това лекари в Германия откриват, че повода за ослепяването ѝ е онкологично заболяване. Тя претърпя животоспасяваща интервенция по премахване на тумора, траяла над 12 часа.

                             

Но макар отчайващата диагноза и макар всички компликации, Сашка Васева преодоля интервенцията и даже преди месеци се завърна в България. Благодарение на мощния си дух, тя съумя да излезе още веднъж и на сцената и да запее. 

За благополучие, певицата среща голямата поддръжка на фамилията си, най-много в лицето на брачна половинка си, който е безапелационен:

" Винаги ще се боря за Сашка и няма да се предам "  

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР