След няколкогодишното си капсулиране на италианския пазар, Lancia обяви, че

...
След няколкогодишното си капсулиране на италианския пазар, Lancia обяви, че
Коментари Харесай

Lancia отново с международно присъствие. Върна се във Франция

След няколкогодишното си капсулиране на италианския пазар, Lancia разгласи, че марката още веднъж стъпва на интернационалната сцена със завръщането си във Франция.

От Lancia споделят, че първата кола, която марката ще предложи на френския пазар, ще бъде напълно новото потомство на Ypsilon, пазарното лансиране на което е планувано за втората половина на идната година.

По отношение на завръщането си на интернационалната сцена, от Lancia анонсират, че във Франция ще бъдат назначени 20 нови дилъра на марката, клиентите на които ще могат да разчитат на 80 следпродажбени и сервизни центъра.

" Lancia още веднъж е във Франция, страна, която значи доста за нашата марка заради любовта към италианския жанр и дизайн, и поради значимостта на В-сегмента на този пазар ", разяснява Лука Наполитано, основен изпълнителен шеф на Lancia. " Нашата упоритост е да създадем Lancia привлекателна, уважавана и надеждна марка, и да превърнем Франция в един от главните европейски пазари на Lancia ".

Франция е един от шестте европейски страни, отвън Италия, на пазара на които Lancia възнамерява да се завърне с новото потомство на Ypsilon през 2024 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР