Днес Гранична полиция получи първите 40 от общо 360 нови

...
Днес Гранична полиция получи първите 40 от общо 360 нови
Коментари Харесай

Гранична полиция получи първите 40 от общо 360 нови високопроходими автомобила

Днес Гранична полиция получи първите 40 от общо 360 нови високопроходими автомобила, които са закупени по план „ Доставка на МПС за задачите на граничния надзор “, финансиран посредством Инструмента за финансова поддръжка за ръководството на границите и визовата политика за интервала 2021 - 2027 година и основан за да се подсигурява дейно европейско интегрирано ръководство на външните граници.

" Благодаря и на моя екип, който съумя в извънредно къси периоди да се оправи с провеждането на едно доста транспарантни и почтено съревнование сред всички вносители на коли в България предвид на тежката обстановка в автомобилостроенето и на търговията с този вид коли в международен мащаб ", сподели Главен комисар Антон Златанов- шеф Гранична полиция. " Постижението, което би трябвало да отчетем е извънредно късият период, в който се организира една социална поръчка по всички европейски правила, към която никой от участниците нямаше нито тъжби, нито някакви рекомендации. Състезанието беше извоювано почтено и през днешния ден се раздават първите 40 автомобила от общо 360 сходни транспортни средства, които ние ще получим в границите на тази година ".

" На първо място желая да благодаря за опцията да доставим първите 40 Defender-а ", сподели по време на формалната гала, Сатоши Исогай от Мото-Пфое. " Ние като компания, като Сумитомо, поддържаме усилието на българското държавно управление за опазването на българските и европейските граници ".

" Убедени сме, че новият Defender е извънредно добър на пътя и отвън пътя, само че е и извънредно безвреден за хората, които ще го ръководят. И заради тази причина сме уверени, че той ще способства за сигурността на границите ", показа още Исогай. " Мото-Пфое ще продължи да поддържа българското държавно управление и българските институции по всички вероятни способи ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР