Американският рапър и музикален продуцент Шон Диди Комбс призна, че

...
Американският рапър и музикален продуцент Шон Диди Комбс призна, че
Коментари Харесай

Запис от побой принуди рапъра Шон Диди Комбс да се извини за тормоза над бившата си жена

Американският рапър и музикален продуцент Шон " Диди " Комбс призна, че е удрял и ритал някогашната си другарка - певицата Каси Вентура, през 2016 година в хотел в Лос Анджелис.

Във видеоклип, споделен в профилите му във Фейсбук и Instagram, осем години по-късно Комбс споделя, че " откровено съжалява " и че " дейностите му са непростими ".

" Поемам цялостна отговорност за дейностите си. Бях погнусен тогава, когато го направих. Отвратен съм и в този момент ", признава той.

Поднесеното от него опрощение обаче идва едвам няколко дни, откакто CNN разгласява фрагменти от въпросното нахлуване.

На тях се вижда по какъв начин Комбс удря, рита, влачи и хвърля ваза по Каси - R&B певица, която по това време е негова дългогодишна другарка.

След публикуването на видеото окръжната прокуратура на Лос Анджелис съобщи, че не може да повдигне обвиняване на Диди порадиизтеклата отминалост.

През ноември Каси Вентура заведе иск против него по обвинявания в. Само ден по-късно обаче американски медии оповестиха, че двамата са сключили извънсъдебно съглашение.

Въпреки че рапърът тогава не се призна за отговорен, изказванията на Каси предизвикаха управляващите в Лос Анджелис да претърсят именията му по отношение на федерално следствие за трафик на хора за полова употреба.

Тогава той съобщи, че е сътрудничил на органите на реда и че не е открита негова наказателна или гражданска отговорност, наричайки акцията " лов на вещици ".

" Отидох и потърсих професионална помощ. Започнах да отивам на терапия, да отивам на рехабилитация. Трябваше да помоля Бог за неговата благосклонност и берекет. Много скърбя. Но съм решен да бъда по-добър човек всеки ден. Не апелирам за амнистия. Наистина скърбя ", споделя още Диди във видеото.

Видеозаписът от охранителна камера от 5 март 2016 година доста наподобява на описанието на случая в хотел InterContinental в региона Century City в Лос Анджелис, разказан в желае на Вентура.

В него се твърди, че Комбс е платил на хотела 50 000 $ за фрагментите от охранителната камера незабавно след случая. CNN не оповестява по какъв начин се е сдобила с тях.

" Разтърсващият видеозапис единствено удостовери още един път тревожното и хищническо държание на господин Комбс. Думите не могат да изразят смелостта и твърдостта, които госпожа Вентура прояви, като излезе нескрито, с цел да разкрие това ", разяснява в петък Дъглас Уигдор, юрист на Каси Вентура.

Междувременно нейният брачен партньор Алекс Файн разгласява изказване в Инстаграм, озаглавено " Писмо до дамите и децата ".

В него той акцентира, че " мъжете, които удрят дами, не са мъже ".

" За мъжете насилието над дами не би трябвало да е неизбежно. Наблюдавайте братята си, приятелите си и фамилията си... До всички претърпели принуждение - намерете мъжете и дамите, които оказват помощ и обичат. Вашите истории са същински и хората ви имат вяра ", написа Файн, от който Каси има две деца.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР