След няколко шумни акции на КПКОНПИ срещу кметицата на район

...
След няколко шумни акции на КПКОНПИ срещу кметицата на район
Коментари Харесай

След КПКОНПИ, и Красно село иска оставката на Росина Станиславова

След няколко шумни акции на КПКОНПИ против кметицата на регион Красно село, и кварталът се надигна за оставката й. Републиканската шампионка по отрицание ще се сблъска с националния яд на следващия ден, от 16 ч., когато жителите на квартала се събират пред районната администрация, с цел да желаят оставката й.

Красно село тъне в отпадък и дупки, а парите от бюджета изтичат в незнайни направления. Инфраструктурата се разрушава с всеки ден и не се поддържа. Няма ред в паркирането и кварталът е задръстен от коли. Състоянието на зелените площи е ужасяващо, настояват жителите на квартала.

Те към този момент са инициирали и основаването на предприемчив комитет, който в идващите дни ще събира подписи за премахването на кметицата.

Официално срещата на следващия ден е оповестена като публично разискване за бъдещето на Красно село.. На нея са поканени „ настойниците “ Христо Иванов, Иво Мирчев и Атанас Атанасов от Демократична България, които издигнаха скандалната кметица.

Станиславова бе определена преди две години и за 24 месеца съумя да се забърка в десетки кавги. Тя бе обект на инспекция от КПКОНПИ, откакто бе несъмнено открито, че в спор на ползи е назначила щерка си в европейски план, на който е била надзирател. От нея се разграничи дори обединението, която я издигна за кмет - “Демократична България”. Затова те я махнаха от уеб страницата си. А когато Станиславова отхвърли да върне парите, които си е писала като заплата за управителен от нея план, от политическата групировка направиха подаяние за същата сума.

Според жителите на Красно село Станиславова употребява изборната си служба, с цел да обогати себе си и стеснен кръг свои доближени. По думите им тя и фамилията й получават финансови облаги, в спор на ползи, което се потвърждава и от решенията на КПКОНПИ.

В работата на Росина Станиславова липсва каквато и да е било обществено налична отчетност по отношение на разходването на обществения финансов запас, който се генерира от нашите пари като данъкоплатци от страна на районната община, настояват още нейните съкварталци.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР