След няколко седмици тестове, мобилната операционната система Apple iOS 12

...
След няколко седмици тестове, мобилната операционната система Apple iOS 12
Коментари Харесай

Излезе публичната бета версия на iOS 12

След няколко седмици проби, мобилната операционната система Apple iOS 12 е налична и за елементарните консуматори. Apple iOS 12 към този момент е със статут на обществена бета версия.
В операционната система Apple iOS 12 е обърнато внимание на първо място на продуктивността. Очаква се мобилните устройства с новата Оценка за съвместимост да стартират да работят осезателно по-бързо. Едновременно с това, iOS 12 поддържа разнородни функционалности за работа с допълнена действителност, усъвършенствана опция за надзор на работата и потреблението на мобилното устройство. Много приложения са актуализирани, усъвършенстван е виртуалния асистент Siri. Добавена е опция за основаване на лични анимирани анимоджита (Animoji) – меоджита ( Memoji ) – анимоджи на главата на потребителя. Сега към този момент позвъняванията и груповите сесии поддържат работата с Memoji.



За да се опитва новата обществена бета версия на iOS 12 е нужна регистрация в програмата на Apple за тестване на софтуера. След логването със своето Apple ID е належащо да се изтегли и конфигурира съответния профил на фърмуера.

Необходимо е да се има поради, че това към момента е бета версия, в която е допустимо да са останали неизчистени бъгове. Добре е преди опитите да се направи копие на данните от смарт телефона. Редица специалисти поучават да не се опитва с главния iPhone, а да се опитва да вземем за пример, с iPad.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР