След новината, че Джулия и Кристиан Кирилов, известен повече като

...
След новината, че Джулия и Кристиан Кирилов, известен повече като
Коментари Харесай

Шокиращо разкритие за раздялата на Джулия и Кристиан

След новината, че Джулия и Кристиан Кирилов, прочут повече като Митака от " София Ден и Нощ "  слагат завършек на брака си, излизат нескрито и още по-шокиращи разкрития за досегашната двойка.

Първа за раздялата заяви Джулия в обществените мрежи, а след нея и Кристиан. По думите му, които съгласно мнозина звучат към този момент много изтъркано, причината за развода била " несходство в характерите ".

При все, че двамата бяха бясно влюбени и надали са усещали тогава тези несходства, щом са стигнали и до решение за брак.

" Разделени сме от дълго време, просо в този момент разбирате вие, медиите. Но въпреки и разграничени, с Джулия сме в прелестни връзки ", в типичния си жанр обяснява Кирилов. По думите му не трети човек е разрушил връзките им, нито от женски, нито от мъжки пол. Само че дали фактически е по този начин?!

Клюките по тематиката гласят, че точно това се е случило - и наистина е имало трети човек. Богат чичко, който бил гадже не на фолкпевицата, а на Кристиан. И в случай че се има вяра на приказките, Джулия ги заварила в прелюбопитна обстановка, след което, разбираемо, мигновено подала молба за бракоразвод. Как ще се развие обстановката сред двамата оттук насетне и ще има ли нови самопризнания, времето ще покаже.

Засега и Джулия не внася повече конкретика за повода, заради която двамата се развеждат. Вместо това, най-малко към този момент, тя залага на по-елегантно пояснение.

 undefined

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР