След неочакваното листване от страна на известната американска борса за

...
След неочакваното листване от страна на известната американска борса за
Коментари Харесай

Цените на тези два алткойна скочиха след листинг на Coinbase

След непредвиденото листване от страна на известната американска борса за криптовалути Coinbase на два алткойна, те означиха забележителен растеж.

Coinbase неотдавна разкри , че ще добави основания на блокчейн план за вериги за доставки VeChain ( VET ) и обвързвания с него токен VeThor (VTHO) към листата си с търгуеми активи.

VET означи незабравим растеж, като се увеличи от най-ниската си стойност от $0.0146 в понеделник до връхната стойност от $0.01676 все още на писане на публикацията, отбелязвайки 8% растеж на седмичната графика

VeThor също показва огромно рали, изкачвайки се от най-ниската стойност от $0.000857 в понеделник до върха от $0.00115 в сряда, което отразява впечатляващо нарастване от 45%, имайки поради, че все още на писане на публикацията токенът се прави оценка на към $0.001485,

Платформата на VeChain употребява блокчейн технология за дейно ръководство на веригите за доставки, което разрешава следене на продуктите и попречване на подправянето им. Мрежата действа въз основата на консенсусен механизъм “ ” (PoA).

VeChain може да се похвали със стратегически партньорства с огромни корпорации, измежду които Walmart China, BMW и Sam’s Club.

Проектът употребява два токена: VET служи като токен за комунални услуги, а VTHO – като токен за заплащания и тласъци.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР