След напускането на формата Биг Брадър“ Дебора отишла за три

...
След напускането на формата Биг Брадър“ Дебора отишла за три
Коментари Харесай

Дебора след Биг Брадър и побоя пред дома си: Лежах 3 дни в психиатрия! С Dee се наговорихме да направим нещо!

След напускането на формата „ Биг Брадър “ Дебора отишла за три дни в Германия при другари, с цел да си отдъхне от кошмара, който претърпя в шоуто. Дали се е оттърсила от претърпяното, фолк певицата огтоваря през сълзи, че не може да не помни случилото се. Непрекъснато чете нелепости за себе си. Ще съди Луна и Людмила Захажаева поради думите, които са изрекли против нея, разбра HotArena.

Дебора признава, че не е влезнала в шоуто за пари, а за реклама. „ Когато усетих, че ме атакуват, откакто ми сложиха името Мис Махмурлук, към този момент знаех по какъв начин ме изкарват. Както даваха Сашка Васева, че яде непрекъснато, по този начин бях сигурна, че и мен ме дават с чашката. Всяка вечер съм пила по две чаши вино! А ме изкараха, че по през целия ден сипвам чашите! Аз корав алкохол не пия, държа да отбележа това! “.

Дебора споделя за побоя пред дома си – още при първия пестник е изгубила диалект и картина и не си спомня изключително добре елементи, с изключение на, че неин комшия я е избавил. Лежала е в психиатрия три дни, където са я надупчили с инжекции. Отново стои зад думите си, че бившето й гадже стои зад нападението. Обмисля да си наеме защита, защото той бил кадърен да я залее и с киселина.

Фолк певицата акцентира, че е поискала непринудено да напусне къщата, само че не са й дали. Затова са си намерили причина, да я изкарат наложително, с цел да не й изплатят хонорара.

За Dee Дебора разкри, че са се били наговорили да създадат сеир за пред камерата, само че до нищо съществено не се е стигнало.

За прословутия опит за самоубийство певицата показа пред „ ШОУ “, че е пила хапчета, които е смесила с вино, и е била вкарана в болница от резултата. Т.е. – не е съзнателно, въпреки че до момента в който е била с приятеля си хулиган, се е замисляла да постави завършек на живота си, само че не го е направила.

Паник офанзиви Дебора получава от 5 години. Затъпява ги с 50 грама алкохол, а преди 6 месеца изчезнали.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР