След напрегнат първи ден на встъпителните изявления, днес юристите по

...
След напрегнат първи ден на встъпителните изявления, днес юристите по
Коментари Харесай

Счетоводител на Тръмп застава на свидетелската скамейка за втори ден

След под напрежение първи ден на встъпителните изказвания, през днешния ден юристите по делото за бизнес машинация на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския в Ню Йорк ще преминат към по-трудоемката задача да прегледат финансовите документи на някогашния президент, което се чака да продължи най-малко седмица, с цел да се откри дали те съставляват доказателство за машинация, съобщи Асошиейтед прес.

Счетоводител, който години наред е изготвял финансовите доклади на Тръмп, се чака да се върне на свидетелската пейка за втори ден.

Тръмп, който прекара през целия ден през вчерашния ден като ядосан фен на гражданския развой, евентуално също ще се появи в съда. 

След като жигосах съдията и основния прокурор на Ню Йорк, който внесе делото, Тръмп съобщи в коридора на правосъдната зала, че " може би " ще се върне за втори ден, въпреки да означи: " Бих желал да повеждам акция, вместо да правя това ".

Съдебният развой е кулминационната точка на правосъдно дело, в което прокурорът – демократката Летиша Джеймс, упреква Тръмп, че в продължение на години е мамил банки, застрахователи и други лица, като им е предоставял документи, които погрешно показват цената на активите му.

Съдия Артър Енгорън към този момент даде коз за победа на Джеймс, като постанови, че Тръмп е направил машинация, като е преувеличил квадратурата на пентхауса си в " Тръмп тауър ", декларирал, че имението му Мар а Лаго във Флорида коства цели 739 млн. $, и сложил сходни повишени оценки на офис здания, голф стадиони и други активи.

Съдебният развой, който се води без правосъдни заседатели, се отнася до шестте оставащи изказвания в исковата молба и до размера на неустойките, които Тръмп може да дължи. Джеймс желае 250 млн. $ и възбрана на Тръмп да прави бизнес в Ню Йорк. Съдията към този момент се произнесе, че някои от сдруженията с лимитирана отговорност на Тръмп би трябвало да бъдат разпуснати като наказване.

Видимо сърдит през по-голямата част от вчерашния ден, Тръмп си потегли, потвърждавайки, че е постигнал победа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР