След масовия отлив на топ звезди от концерта, с която

...
След масовия отлив на топ звезди от концерта, с която
Коментари Харесай

Емилия скъса с Пайнера

След всеобщия отлив на топ звезди от концерта, с която в "Пайнер " означи 18-я рожден ден на телевизия "Планета " при започване на декември, и последвалия просташки спор в Мрежата сред притежателя на компания инж. Митко Димитров и някогашната му прима Андреа, налице е следващата конспирация към димитровградската чалга люпилня .

От малко повече от година настойчиво се мълвеше, че една от "златните кокошки " на Пайнера, Емилия, възнамерява да се отдели от компанията, напомня предаването на ПИК "Жълтите вести ". Макар името й към момента да попада в каталога с реализатори, тя продължава напред като самопродуциращ се актьор. Но отчасти ще продължи да работи и с компанията, най-вече в частта, касаеща участията й из ведомствените заведения на компанията.

Емилия удостовери за огромната смяна посредством последния си клип "В София пристигна " - дует с Аристос Константину. Парчето и видеото към него не са осъществени от "Пайнер ", а техен продуцент е самата Емилия. Тя ще продължи в същия дух благодарение на богатия си брачен партньор Жорж Башур, разяснява "Жълтите вести ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР