След малко повече от месец издирване Димо Геров от Сопот

...
След малко повече от месец издирване Димо Геров от Сопот
Коментари Харесай

Лоша вест от Пловдивско: Издирван от месец бе открит мъртъв в канавка

След малко повече от месец търсене Димо Геров от Сопот е бил открит нощес мъртъв в крайпътна канавка сред пловдивските села Калояново и Долна махала.

Случаен свидетел се натъкнал на страшната панорама. В момента в Съдебна медицина Пловдив се прави аутопсия на тялото, с цел да се откри от какво е умрял 53-годишният мъж. Аутопсията ще даде изясненост за естествена гибел ли става въпрос, за претърпян случай или повода е друга.

Както БЛИЦ заяви, преди да изчезне от вкъщи си в Сопот, Димо Геров е бил в гората, прибирал животни надолу. На слизане паднал и си блъснал главата, глътнал си езика.

Бил е открит примрял до читалището в Сопот, човек, инцидентно минаващ от там, подал сигнал, кола за спешна помощ откарала Геров в болничното заведение в Пловдив, от където той липсващ.

Човекът е бил контактен, нямал е душевен проблеми, бил е съответен, описаха тогава негови близки. Няма изясненост какво го е предизвикало да избяга от здравното заведение. Предполага се, че Геров е напуснал здравното заведение, като е тръгнал пешком към дома си и по пътя му се е случило нещо.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР