След края на сезона и обилния снеговалеж, на Мальовица заваляха

...
След края на сезона и обилния снеговалеж, на Мальовица заваляха
Коментари Харесай

Свежа оферта за Великден на Мальовица

След края на сезона и изобилния снеговалеж, на Мальовица заваляха промоционални цени. Офертите стартират от 179 лева дневно за двойна фамилна стая. За по-малко от 700 лева 4-членно семейство може да се възползва от цели 4 дни /3 нощувки/ релаксираща и зареждаща отмора по време на великденските празници. Цената включва закуска, празничен обяд, прилагане на СПА центъра и занимателни великденски работилници за деца и възрастни.


Докато родителите се любуват на сауните, парната баня, солната стая, джакузитата с невероятна панорама към връх Мальовица, децата могат да се забавляват под надзора на аниматорите в зоната за игра.

 

„ Тук освен съхраняваме традициите, само че и сътворяваме нови. Имаме резервации от фамилии, които се връщат за трета поредна година, с цел да отбележим дружно Великден. Боядисваме яйца, хапваме козунаци – съблюдаваме обичаите в подножието на необикновено красивия връх Мальовица. Въпреки че преди 2 години тук карахме ски на Великден, в този момент прогнозите „ дават обещание “ слънчеви часове, което ще е удобно за зареждащи разходки измежду вековната борова гора “ осведомят от Мальовица.

 

Все още можете да резервирате своята отмора за Великденските празници.

 

През последните години комплексът се утвърди като желано място за фамилна отмора. Гостите могат да прегледат реновирания с доста грижа и особено отношение Музей на алпинизма в хотел Алпинист/ЦПШ. На тяхно разположение е и дребният параклис Свети Иван Рилски, в непосредствена непосредственост до хотелския комплекс.

 

С пукването на пролетта в подножието на Мальовица стартират и предложенията за пролетно-летни лагери, зелени учебни заведения и други групови събития.


Съвсем скоро ще възобнови работа и Адвенчър зоната, която включва батути, летни шейни, надуваем палат, въжен град и алпийски тролей. Полет с дължина 200 метра над Меча Поляна е нещо, което не би трябвало да пропускате.

 

Мальовица Ви чака!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР