Христо Ковачки отново се срещна с Нийл Буш и неговият

...
Христо Ковачки отново се срещна с Нийл Буш и неговият
Коментари Харесай

Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш по повод въвеждането на иновации в българската енергетика

Христо Ковачки още веднъж се срещна с Нийл Буш и неговият екип във връзка въвеждането на нововъведения в българската енергетика.


Поредна намира се организира сред енергийния съветник и предприемач Христо Ковачки и Нийл Буш и неговия екип от софтуерни водачи с специалисти от целия свят.


Срещата бе продължение от зараждащото се партньорство, което беше оповестено обществено в средата на предходната година.


„ Горд съм, че имам невероятната опция да работя персонално с господин Нийл Буш и неговите световни съветници, които управляват световните старания за понижаване на въглеродните излъчвания. Ако нашите генерални проекти се осъществят, ние ще въведем невероятни и извънредно новаторски технологии в енергетиката на нашата дребна балканска страна. “ сподели Христо Ковачки.


Двете страни разискаха партньорството си при реализирането на капиталови планове за внедряване на новаторски способи за добиване на стойност от въглищата в българските енергийни предприятия. Коментирани са и разновидностите за доставка на американско съоръжение.


Нийл Буш в партньорство с няколко софтуерни компании, измежду които американските PANGEA и JET-EU, дружно с енергийния съветник Христо Ковачки разискват пускане на пилотен план за декарбонизация посредством хващане на въглеродни излъчвания благодарение на амоняк в български електроцентрали.


Българският енергиен съветник изясни, че при потребление на технологията се генерира артикул с добавена стойност под формата на тор, който е подобаващ за потребление в селското стопанство и надлежно, може да образува нов артикул за доставки за друга промишленост.


Синът на 41-вия американски президент Джордж Хърбърт Уокър Буш – Нийл Буш си партнира с американските PANGEA и INTERLINKDC, които имат опит в забележителен брой планове, които, в случай че бъдат осъществени в България, сигурно ще подсигуряват безпроблемното осъществяване на целия развой на декарбонизация на енергетиката.


Нийл Буш е създател и ръководител на Фондация Джордж Х. У. Буш и е прочут със своята обширна филантропска и благотворителна активност по целия свят. От години главната му активност е в ролята на съветник и вложител точно в новаторски технологии в региона на енергетиката.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР