След края на извънредното положение заради пандемията от COVID-19 любовният

...
След края на извънредното положение заради пандемията от COVID-19 любовният
Коментари Харесай

Д-р Кабейо: Спрете аналния секс, за да не се заразите с COVID-19

След края на изключителното състояние поради пандемията от COVID-19 любовният живот на всички ни несъмнено би трябвало да се промени. Експертите са безапелационни, че би трябвало да бъдем по-отговорни, сдържани и благоразумни във връзка с физическите прояви на възприятията си един към различен.
В изявление за La Vanguardia доктор Франциско Кабейо даде някои значими рекомендации за това по какъв начин би трябвало да се отдаваме на интимни милувки с колегата си.
Избягване на позите "лице в лице " и ограничаване на целувките с език са единствено част от рекомендациите на експерта, към които би трябвало да се придържаме от момента, в който рестриктивните мерки, наложени от изключителното състояние, последователно стартират да падат. Целта е оптимално да се предпазим от възможен риска от заразяване в интервала след карантината.
"След изолацията извънредно рискови биха били целувките с език, тъй като най-голямата централизация на вируса е в слюнката ", изяснява сексологът.
Експертът моли да се заобикалят и секс позите, в които двамата сътрудници са обърнати един против различен. За сметка на това пък той горещо предлага пози от вида на кучешката, където мъжът и дамата не са лице в лице.
По думите на доктор Кабейо оралният и аналният секс също са измежду половите удоволствия, от които би трябвало да се откажем.
"Макар и най-малък риск от заразяване при упражняване на орален и анален секс съществува ", прецизира той.
"Терра инкогнита " би трябвало да бъдат безразборните полови връзки и груповите оргии. Специалистът също по този начин поучава сътрудниците да се грижат задоволително добре за персоналната си хигиена, всякога преди да се отдадат на интимни милувки в леглото.
Що се отнася до двойките, които са с позитивна проба за COVID-19, доктор Кабейо акцентира, че постоянно има опция. Добър метод за възбуденост съгласно него следователно е сексът онлайн или телефонните диалози за полови мечти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР