След края на Фермата случващото се в живота на Яни

...
След края на Фермата случващото се в живота на Яни
Коментари Харесай

Любовна страст или измама? Вижте какви ги вършат след Ферма...

След края на " Фермата " протичащото се в живота на Яни мощно интригува почитателите му в обществените мрежи. Причината, несъмнено, е обвързвана с жена, а най-упоритите клюки гласят, че това е Лилия Семкова, с която предизвикаха доста реакции още в стопанството.

Двамата май не престават да поддържат връзка и след края на шоуто, само че какъв брой тъкмо са се задълбочили връзките им... Много сигурно, само че дали в съкровен или единствено в другарски проект, към момента не става доста ясно.

 



Наскоро Яни разгласява фотоси с дамата до себе си, която е напряко двойница на Лили... в случай че не е и самата тя. Феновете му към момента гадаят, а вие може и сами да прецените. Поне към този момент по всичко наподобява, че става дума за напълно друга жена. Двамата, както се схваща от фрагментите, доста се забавляват на мненията в мрежата.

 

" Само луксът ни липсва Лилка. Трябва повече да доим пчелите ", написа Яни към един от фотосите, а Лили загатна шеговито, че е имало нещо сред тях. Точно това подмятане обърка и почитателите им.

 

" Не разбирам… Заедно ли сте или не??? ", пита един от тях. А различен написа: " Знаех си, че на фотографията не и Лили просто клевета ".

Засега самият Яни резервира безмълвие и явно е удовлетворен от развоя на събитията. Нито е отрекъл, нито е удостоверил връзката си с Лили, макар че съгласно мнозина двамата са доста хубава двойка. " Янка натискай… сватбата е готова… ще се пие ракия ", подканва го почитател в мрежата, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР