След като загуби срещу Ал Якуинта в реванша си, Лий

...
След като загуби срещу Ал Якуинта в реванша си, Лий
Коментари Харесай

Лий се завръща в леката категория на UFC и иска да се бие с протежето на Хабиб

След като загуби против Ал Якуинта в реванша си, Лий разгласи прекосяване към 77-килограмовата дивизия на най-голямата ММА организация в света. 27-годишният войник считаше,че по-малкото тегло за събаряне и новите благоприятни условия в другата конкурентна среда ще раздвижат кариерата му още веднъж. Всъщност той загуби и от Рафаел дос Аньос на 18 май посредством триъгълник с ръце. Сега наподобява, че Лий е взел решение да се върне назад при 70-килограмовите спортисти.
В послание към ESPN Лий разкри, че се завръща в леката дивизия и се надява, че ще получи късмет да се бие против първенеца Хабиб Нурмагомедов. Що се отнася до идващия му дуел, Лий няма да има нищо срещу това да бъде съотборника на Нурмагомедов - Ислам Махачев.

„ Чувам, че UFC отиват в Москва и може би Ислям Махачев желае да се бие там. “, съобщи Лий, „ Аз и той в съществена среща в Москва ми звучи сносно. Хората гледат на него като идващия Хабиб. Ще упражнявам с Джордж Сен Пиер. Говори се много за пердах сред Хабиб и GSP. В това има доста дребни сюжетни линии. Усещам доста мотивация за сходни битки.” приключи Лий.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР