След като вчера стана ясно, че Ромина Тасевска е новата

...
След като вчера стана ясно, че Ромина Тасевска е новата
Коментари Харесай

Новата водеща на Съдебен спор Ромина Тасевска шашна Гала

След като през вчерашния ден стана ясно, че Ромина Тасевска е новата водеща на " Съдебен спор ", която заема мястото на емблематичната за рубриката в последните години Нана Гладуиш, ето, че през днешния ден футболната половинка шашна рано рано Гала в " На кафе ".

Както е известно Ромина бе част от панелистите в " На кафе ", само че откакто поема в ново предизвикателство, нейното място там разумно би трябвало да бъде заето от различен - най-вероятно Вихра Петрова, която все още понякога прави астрологични прогнози.

" Не се тормозете, няма да ви изоставя напълно, вижте какъв брой сме близко ", сервира изненада на Гала тази заран Ромина, чието ново студио се оказа в непосредствена непосредственост до сета на " На кафе ".

" Ще ви пристигам на посетители. Ако Вихра не може да пристигна поради нещо, ще оказвам помощ ", съобщи с усмивка Ромина, която и тази седмица ще бъде част от панелистите, като за последно.

Междувременно един от другите панелисти - Георги Блажев, се оплака, че е претърпял огромен призрачен сън с автомобила си поради влошените зимни условия на открито. И този негов роман идва секунди, откакто той натърти, че неотдавна е схванал, че си е купил автомобила точно на ретроградния Меркурий.



" Едно дърво реши да падне тъкмо върху моя автомобил, който се оказа, че съм купил на назадничав меркурий. Чаках 10 минути, с цел да ми вдигне някой на 112, след това 10 часа, до момента в който пристигна Пожарната и се среже дървото.

Щетите са дребни, Слава Богу, всички сме добре. Искам да благодаря и на хората, които през целия ден разчистваха уличката, на съседа, който ми подаде ток, в такива моменти хората си оказваме помощ ", описа Блажев.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР