След като вчера съдът остави в ареста шефката на Aгенция

...
След като вчера съдът остави в ареста шефката на Aгенция
Коментари Харесай

СНИМКИ показват Живко Коцев в компанията на задържаните при акцията в Агенция "Митници"

След като през вчерашния ден съдът остави в ареста шефката на Aгенция " Mитници " Петя Банкова и Стефан Димитров - наследник на някогашния шеф на Агенцията по риболовство и аквакултури, в общественото пространство изтекоха фотоси, показващи основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и обвинения Стефан Димитров в обща компания. Снимките бяха оповестени в обществените мрежи и от проверяващия публицист Слави Ангелов.

Кадрите демонстрират сегашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, който е в обща компания с упрекнатите за контрабанда татко и наследник Стефан и Марин Димитрови. На една от фотографиите участва и някогашния Министерство на вътрешните работи началник Бойко Рашков, който е в компанията на Стефан Димитров, Марин Димитров и Живко Коцев.

Познанството на Живко Коцев и Бойко Рашков със Стефан и Марин Димитрови не е доказателство за съпричастност на основния секретар към вероятно осъществено закононарушение. В обявата си в обществените мрежи Слави Ангелов показва, че проверяващите публицисти знаят доста повече, в сравнение с споделят. И " в случай че проверяващите публицисти кажат дребна част от това, което знаят, то те носят наказателна отговорност ".

Припомняме, че от прокуратурата настояват, че Стефан Димитров е употребявал контактите си на високо държавно равнище, с цел да поддържа контрабандни канали. Включително връзките си с Петя Банкова. От оповестените фотоси си проличава, че притежателят им разполага с тях и в книжен формат и в действителност фотосите, които виждаме са фотоси на истинските снимки. потърси коментар от журналиста Слави Ангелов, само че телефонът му е изключен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР