След като вчера даде съвместна пресконференция заедно с Алън Пардю,

...
След като вчера даде съвместна пресконференция заедно с Алън Пардю,
Коментари Харесай

Стоилов: Тези играчи могат да обърнат историята, не смятам себе си за фактор

След като през вчерашния ден даде взаимна конференция дружно с Алън Пардю, този следобяд наставникът на Левски - Станимир Стоилов, застана пред медиите след последната подготовка на тима преди огромния край с ЦСКА на следващия ден от 17:00 часа. Ето какво сподели Мъри:
 Мишо Вълчев: Левски е любимец във финала,
Мишо Вълчев: Левски е любимец във финала, " сините " са длъжни да завоюват

Славният нападател на " сините " уточни кои са мощните страни на отбора, воден от Станимир Стоилов

" Остава на следващия ден да изиграем мача както прилича на нашия тим. Предполагам, че има по-голямо напрежение, в сравнение с се чака, тъй като на футболистите им е обяснено какъв брой огромна е отговорността. Тези играчи могат да извърнат историята. Със своето показване върнаха вярата, желанието на хората да посещават мачове. Върнаха условието към тях и към името Левски.

Колкото по-скоро Левски стартира да печели значими мачове, толкоз по-бързо ще се върнем към това, което би трябвало да е Левски. Ако се класираме за Европа, ще е като мини шампионска купа.

За нас ще е най-важно, в случай че всичко завърши с евроучастието ни в утрешния мач.

Притеснявам се от по-голямо напрежение, в сравнение с от по-малко. Има някаква смяна да печелим значими мачове. В някои успяхме. Изправяме се против тим, който две години играе в групова фаза в Европа. Имат самочувствие, само че мисля, че имаме сили да се оправим.
 Левски пред завършването на втори трансфер
Левски пред завършването на втори трансфер

Водят се договаряния

Изключително значима е футболната убеденост. Последните ни мачове са с огромен заряд, пред доста последователи. Трябва да изиграем в жанр " Левски ". Ако играем на максимума, би трябвало да спечелим. Но в случай че съперникът е по-добър, няма какво да създадем.

Подхождаме с цялото ми почитание и почит към Алън Пардю - както към неговата кариера, по този начин и към съперника. Имаше две години да се аклиматизира, несъмнено е взел участие и в селекцията. Вече споделих - би трябвало да играем на максимума и тогава може да се надяваме на триумф.

Не желая да доближавам до 120 минути, тъй като се тормозя за последователите. Трябва да им дадем спокоен край.
 Разкриха значима информация за феновете на огромния край
Разкриха значима информация за феновете на огромния край

Няма да позволяват разбъркване на почитатели

Утрешният мач и успеха първо е залог за хората, левскарите, които изстрадаха последните години, и второ - ще оказват помощ финансово на клуба. Левски не може да трансформира тактиката и финансовите параметри, до момента в който не се стабилизира.

Не считам себе си за кой знае какъв фактор. Да, с мен има малко по-голяма убеденост от това, че съм печелил доста пъти. Мога да дам на футболистите нужните познания за това по какъв начин Левски играе такива исторически мачове. Нашата роля е до тъчлинията. След това са футболистите. Най-важното е по какъв начин тимът ще работи като колектив, а не като единици. Колективът би трябвало да избута героите ".
 Чичо Граф и Тити Папазов си биха дузпи в
Чичо Граф и Тити Папазов си биха дузпи в " Без документ "

С водещ Боби Ваклинов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР