След като в края на 2022 г. чаровната 38-годишна актриса

...
След като в края на 2022 г. чаровната 38-годишна актриса
Коментари Харесай

София Бобчева: Не планираме сватба, нито пък второ дете за момента

След като в края на 2022 година чаровната 38-годишна актриса София Бобчева стана родител,  това лято прекъсна майчинството си, с цел да вземе присъединяване в постановката „ Хага “ на режисьора Галин Стоев. Именно със спектакъла, осъдителен Путин и антуража му за войната в Украйна, бе открит новият сценичен сезон на първата ни сцена.

 

Не крие, че е имала театрална тресчица преди спектакъла, защото първото проявление пред аудитория след майчинството й се сторило ужасно. Отбелязва, че трябвало да стои неподвижно, без да мърда, а в това време краката й треперели неконтролируемо. На идващото зрелище пък димът на сцената я разкашлял и едвам се успокоила.

 

Премислила единствено ден, преди да одобри офертата да взе участие в „ Хага “, тъй като доста харесва режисьора Галин Стоев. Не схваща обаче за какво някои хора разясняват като нещо неприятно нарастването на заплатите в Народния спектакъл, поради, че от време на време актьорите работят съвсем непрекъснато и добавя, че при подготовките на „ Хага “ нямали почивен ден.

 

Има още 2 кг. за събаряне, до момента в който влезе във форма след раждането на щерка й. По време на бременността качила 22 кг., а досега е съумяла да се сбогува с 20 от тях. Докато репетирала за спектакъла, грижите за дребната Стефани-Ирини били поверени на таткото. Родителите й също им оказват помощ в грижите за дребната.

 

Винаги е желала да играе в зрелище на Александър Морфов, само че досега не е имала този късмет. В никакъв случай обаче не желае да влиза в разправиите с дисциплинарното му уволняване от Народния спектакъл. Убедена е, че в случай че учителят й Стефан Данаилов беше жив, щеше да се ядоса за споровете, вихрещи се в храма на Мелпомена и нямало да му бъде по никакъв начин прелестно. Категорична е, че напрежението и свадите не трябва да надвиват над изкуството, защото водещо би трябвало да е това, което се демонстрира на сцената, а не задкулисието.

 

 

Към днешна дата максимален приоритет в живота е щерка й, всичко останало е след нея, само че отбелязва, че неприятното е, че е все по този начин разсеяна, каквато била и преди да роди. Скоро ще възобнови и шофьорския си курс, защото счита за кошмарно майка на дете да зависи от други хора да я возят напред-назад. Получила този курс като подарък преди коронавирус пандемията.

 

Бащата на щерка й е готвач и през лятото работи в заведение на Черноморието, а през останалото време – в София. Запознали се точно на крайбрежието, където й се случват прелестни неща и едно от тях е точно той.

 

На този стадий не възнамеряват женитба, нито пък второ дете, главното им занятие е да отгледат Стефани-Ирини.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР