След като успя да прикове всички погледи на в Кан

...
След като успя да прикове всички погледи на в Кан
Коментари Харесай

7 летни шопинг находки, вдъхновени от морската ваканция на Бела Хадид

След като съумя да прикове всички погледи на в Кан по време на миналия кино фестивал и то няколко няколко пъти, Бела Хадид се отдаде на заслужена отмора. Но даже и по време на лятното си бягство в Сейнт Бартс дружно с приятеля си Марк Калман, 25-годишната хубавица продължава с привличащите вниманието тоалети.
               

Тя показа няколко морски фрагмента от плажа, облечена напълно в наситеното кралско синьо и си признаваме, че сме подготвени да копираме плажния й тоалет едно към едно. Затова се разровихме за малко шопинг находки и открихме сходни неща. От синята риза, която умерено може да замести всяка плажна рокля до и късите панталони в същите нюанси. Толкова са свежи и толкоз доста им отиват да бъдат носени точно край брега на морето, без значение в коя точка на света се намирате.
               

ни въодушеви и по-смело да използваме бижутата за плажните си визии. Е, може да няма толкоз утайване на колета, гривни и пръстени, само че даже и чифт обеци могат да дадат оня искра, с който желаеме да оставяме стъпките си по пясъка. Вижте в галерията какви са новите ни летни находки, взети назаем от стила на един топмодел!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР