След като това лято Сашо Кадиев се сбогува с предаването

...
След като това лято Сашо Кадиев се сбогува с предаването
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се връща в телевизията

След като това лято Сашо Кадиев се сбогува с предаването „ Преди обед “, към този момент крои грандиозни проекти за идната 2024 година

Оказва се, че откакто в продължение на 11 години бе водещ на предаването, счита да се завърне още веднъж в малкия екран. Същевременно възнамеряват женитба и бебе с годеницата му Ивелина Чоева, както и нов театър с майка му – Катерина Евро.

Преди дни Кадиев показа за столично списание, че напускането на малкия екран не му е отворило повече време за отмора и побърза да успокои почитателите си, на които липсва на дребния екран да бъдат спокойни. След Нова година той още веднъж ще изгрее на дребния екран, само че за момента не излиза наяве къде тъкмо, написа " Уикенд ".

Единственото, което разкрива все още по тази тематика е, че не става въпрос за всекидневно предаване. Не е изключено най-сетне да е намерил време да се снима в някой сериал, с който ще блесне на екрана в нова роля. По-вероятно обаче е новият му ангажимент в малкия екран да е седмично предаване.

Също по този начин е евентуално да има поради новия сезон на „ България търси гений “, в който по всяка възможност ще е водещ. За момента не излиза наяве дали още веднъж ще води в тандем с Даниел Петканов, който се изявява като инфлуенсър с топяща се клиентела или пък ще е самичък.

Двамата с майка му Катерина Евро пък възнамеряват нов театър, в който актрисата ще споделя за живота си – нещо, което е доста съвременно в последно време. Към момента не е обявена датата на премиерата на спектакъла, защото към момента се работи по него. Знае се единствено, че Кадиев ще играе няколко функции в представлението на значими хора от живота на майка му.

И колкото и огромни да са служебните му планове, като че ли бледнеят пред персоналния живот на артиста. На 40-годишна възраст и 8-годишна щерка, той наподобява най-сетне се е решил да мине под венчило. Сватбата с Чоева е отсрочена за идващото лято. Причината за това отсрочване в последно време е, че булките желаят най-модерните места за тържествата си, които обаче се оказват заети за нелогично дълъг интервал от време. В същото време излиза наяве, че двамата към този момент съществено мислят за дете, което може да се появи и преди венчавката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР