След като стана ясно, че Съдебен състав гласува за повдигане

...
След като стана ясно, че Съдебен състав гласува за повдигане
Коментари Харесай

Бивш модел на Плейбой сподели за извънбрачна връзка с Доналд Тръмп

След като стана ясно, че Съдебен състав гласоподава за покачване на обвиняване против Доналд Тръмп в Ню Йорк по отношение на платени от него пари в подмяна на мълчанието на порноактрисата Сторми Даниълс, в този момент на хоризонта се задават нови проблеми за някогашния президент на Съединени американски щати.

Бившият модел на " Плейбой "  Карън Макдугал заяви, че също е имала извънбрачна връзка с милиардера сред 2006 и 2007 година

Подобно на случая със Сторми Даниълс, прокуратурата на Ню Йорк проверява дали Тръмп ѝ е дал пари, с цел да си купи мълчанието за тяхната любовна спекулация.

Според " Уолстрийт Джърнъл " Макдугал, която е носителка на купата Плеймейт на годината през 1998 година, е разкрила пикантни детайлности за връзката си с Тръмп за таблоида The National Enquirer против 150 хиляди $ през 2016 година, когато е кандидат-президентска акция, след която Тръмп става 45-ият президент на Съединените щати.

Статията обаче по този начин и не вижда бял свят поради подписано съглашение сред Тръмп и компанията-майка на таблоида – American Media Inc., чийто някогашен началник Дейвид Пекер е непосредствен другар с някогашния собственик на Белия дом.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР