След като се събраха повторно през април т.г., може да

...
След като се събраха повторно през април т.г., може да
Коментари Харесай

Вижте каква къща наеха Джей Ло и Бен Афлек в Маями СНИМКИ

След като се събраха наново през април т.г., може да се каже, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са решили бързо да наваксат времето, което са прекарали разграничени, прекарвайки всяка свободна минута дружно, написа fakti.bg. Така да вземем за пример неотдавна някогашните годеници придвижиха пламенната си връзка в Маями Бийч, където отседнаха в луксозно имение, ситуирано навръх брега на океана, струващо им 130 000 $ на месец.

Именно там в края на предишния месец звездата от кино лентата " Арго " бе видяна да прекарва няколко дни в компанията на певицата, с която в предишното изживяха плевел 2-годишен романс, преди да се върне назад в Лос Анджелис, с цел да отпразнува Деня на починалите войни, който се отбелязва в Съединените американски щати през последния понеделник на май.



Елегантната постройка, която идва изцяло обзаведена, е издигната през 1925 година, само че през 2015 година е напълно реновирана, с цел да дава отговор на стандартите на новото време, написа влиятелното списание " Аrchitectural Digest ". Жилището, впечатляващо със своя моден и изчистен интериор, заема 939 квадратни метра от целия парцел, който обгръща внушителните два декара земя. Освен това то дава удивителна панорама към залива Бискейн и разполага с общо 11 спални и 15 бани, част от които се намират в независимия апартамент на втория етаж, където е построен и голям гардероб, за какъвто всяка жена си мечтае, изключително в случай че тя разполага с толкоз доста тоалети, какъв брой има двукратната носителка на наградата " Икона ". Към постройката има и огромен балкон, подобаващ за слънчеви бани под жаркото слънце, греещо над Флорида. Всъщност навръх него наскоро Алфек бе сниман от папараци по какъв начин пуши цигара при последното си посещаване при Лопес.

На първото равнище има няколко обширни всекидневни с обособени зони за отдих, две трапезарии и още толкоз кухни, които са оборудвани с всички нужни уреди, ако някоя от двамата реши да подготви сантиментална вечеря на другия, демонстрирайки своите кулинарни качества. Всички пространства са извънредно просторни и светли, като преобладаващият в тях цвят е белият.

Освен тревните площи и присъщите за мястото палми, в двора има открит плувен басейн с дървен дек, външен бар с барбекю и джакузи. Имението разполага още с обособена къща за посетители, фитнес зала и три гаража.

Въпреки че не е ясно какъв брой дълго ще остане там, прелестната сграда, с която дизайнерът на бижута Пол Морели се е сдобил против 17,5 милиона $ през април т.г., би трябвало да е върнала на латино дивата редица мемоари, защото през 2002 година тя купи първия си дом във Флорида. Носителката на премия " Грами " обаче имаше едвам три години, в които да му се порадва, тъй като през 2005 година ѝ се наложи да се раздели с него, продавайки го за 13,9 млн. $.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР