След като през отиващия си месец наблюдавахме най-голямата Суперлуна за

...
След като през отиващия си месец наблюдавахме най-голямата Суперлуна за
Коментари Харесай

Не забравяй да погледнеш небето на 1-ви януари! Предстои нещо специално


След като през отиващия си месец наблюдавахме най-голямата Суперлуна за 2017 година, през първите дни на Новата година още веднъж ще забележим естествения сателит на Земята в цялостния му искра.

За наслада на астрономическите ентусиасти на 1 и 2 януари Луната ще бъде по-близко до нашата планета, в сравнение с ще се намира през цялата 2018 година - надлежно на 356 565 и 356 846 километра.

Януарската Супер Луна ще изглежда със 7% по-голяма и по-ярка от типичната цялостна луна.

Експертите припомнят, че цялостната луна се назовава Супер Луна, когато се намира на по-малко от 364 000 километра от Земята.

Любителите на небесните феномени, които няма да имат опцията да следят Суперлунието поради неприятни атмосферни условия, ще могат да го проследят онлайн благодарение на плана " Виртуален телескоп ".

 

Как въздейства Супер луната

Супер луната, както доста други сходни феномени,  въздейства доста на сензитивните хора . Възможно е към този интервал (преди и след) да са по-нервни, даже по-избухливи от необикновеното. Според суеверията бременните дами би трябвало да се пазят в този интервал, защото Супер луната крие опасности за тях и нероденото им дете. Смята се, че Супер луната се отразява доста отрицателно и на хората с душевен проблеми, още веднъж поверие, обвързвано с чувствителността.

Супер луната се обвързва и с разнообразни естествени феномени. Според някои има връзка сред Супер луната и сеизмичната интензивност на Земята. Суеверията настояват, че при Супер луна на Земята се случват някои от най-мощните трусове. От друга страна, научно потвърдено е, че има връзка сред силата на приливите и отливите и Супер луната.

Следващите пет съвета за Фън шуй ще ви оказват помощ да употребявате вярно силата си, съобщи " Блиц ".

 

 

Задръжте

Не влизайте в разногласия, карайте, не се ядосвайте. Пълната Луна е време, когато би трябвало да бъдете спокойни, оставяйте някои неща. Това е време, когато - надълбоко дишане - би трябвало да преживеете компликациите и да простите на другите.Опитайте се да поддържате баланс и добра сила.

Помислете позитивно

Разбира се, би трябвало да мислите позитивно, само че изключително по време на пълнолуние.

Мечтайте, привлечете обилие

Представете си по какъв начин се извършват вашите фантазии. Пълният интервал на Луната е чудесен за напредъка на тази техника.

Медитирайте

Тъй като цялостната Луна ви дава огромна сила, медитацията ще ви помогне доста по всевъзможен метод.

Изпратете добра сила на тези, които се нуждаят от нея

Когато най-голямата вълна от сила на пълнолуние минава, изпратете някаква добра сила, амнистия и благосклонност към другари, семейство, сътрудници и даже по-пълни чужденци.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР