След като представим удостоверение за заболяването на клиента ми Георги

...
След като представим удостоверение за заболяването на клиента ми Георги
Коментари Харесай

Адвокатът на Г. Христов за Фрог: Глобата от 1000 лв. от спецсъда е дисциплиниращо мероприятие

След като представим уверение за болестта на клиента ми Георги Христов, обвинен по делото КТБ, санкцията му от 1000 лева ще падне, изясни пред Фрог нюз юристът на банкера Антон Бората.
Съдът не за първи път глобява, когато обвинен не се яви на делото. Виждате каква организация за едно дело се прави и по тази причина вероятно съдът прибягва до санкции, продължи бранителят.

Георги Христов, който е един от изпълнителните шефове на фалираната КТБ, за повторно отсъства от правосъдно съвещание поради заболяване. За първото му отсъствие в съда юристът му е дал нужните медицински документи. За днешното му неявяване също ще бъдат приложени такива, изясни адв. Бората.

Въпреки уверенията на бранителя спецсъдът санкции подсъдимия с 1000 лева Съдия Виргиния Петрова се зарече, че ще наблюдава историята на болестта на банкера, както и че ще изисква здравна експертиза за положението му. Самата тя оповести, че обвиненият страда от хронично бъбречно заболяване.

На днешното правосъдно съвещание правосъдният състав разгласи, че банкерът Цветан Василев към този момент е постоянно свикан. Адвокатите му не са осведомени с тази смяна, защото през вчерашния ден са се върнали в България документите по правосъдната поръчка за връчването на обвинителния акт на Василев и призовката му. „ Вчера в късния следобяд са пристигнали документите и не съм имал опция да се срещна с тях. Въпрос на в допълнение уточняване дали е постоянно или нередовно свикан Цветан Василев”, изясни адв. Константин Симеонов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР