След като преди седмица Yettel предложи поредното изгодно предложение при

...
След като преди седмица Yettel предложи поредното изгодно предложение при
Коментари Харесай

Купи смартфон HUAWEI nova Y70 или nova Y90 с 6 месеца застраховка на екрана в комплект с HUAWEI Band 7

След като преди седмица Yettel предложи следващото преференциално предложение при покупка на смарт телефон с офертата за HUAWEI и смарт гривната HUAWEI Band 7 в комплект, в този момент прибавя към нея и още един показан неотдавна смарт телефон - .

Заедно с HUAWEI nova Y70 апаратът е последното попълнение на добре познатата серия. Цената на смарт телефона nova Y90 е 309,99 лева в брой или 15,99 лева на месец с Тотал Макс 39.99 и контракт за 24 месеца. На тази цена до 14 август клиентите могат да получат и смарт гривната HUAWEI Band 7 с редица фитнес функционалности, както и в допълнение 6 месеца успокоение за тях и техния телефон:

• Голям екран в сигурни ръце – 6 месеца застраховка на екрана от Huawei1

• Право на 1 ремонт, без да задаваме въпроси

• Автоматична активация след включване на устройството към мрежата за данни

HUAWEI nova Y90 e оборудван с ослепителен 6,7 " HUAWEI Edgeless FullView екран с ултра тесни рамки. Благодарение на 40W Huawei SuperCharge смарт телефонът може да зареди до 50% единствено за 30 минути своята 5000 mAh батерия. 2 Налице е и едно от присъщите за Huawei неща – качествената камера. Тук главният ѝ датчик е 50 МР и работи с логаритми посредством потреблението на изкуствен интелект. Освен нея налични са още два датчика - 2 MP, f/2.4 за макро фотоси и 2 MP, f/2.4 датчик за различаване на дълбочината и основаване на фрагменти с боке резултат. Сега nova Y90 идва и с транспарантен калъф в комплекта.

От своя страна смарт гривната Huawei Band 7, която се продава в комплект с телефона, се отличава със моден и тъничък дизайн, както и опция за 14 дни работа с един заряд на батерията. Моделът разполага с 96 разнообразни режима за подготовка и поддържа автоматизирано наблюдаване на кислородно засищане на кръвта и сърдечен темп с помощта на технологията HUAWEI TruSeen 4.0.

(1) 6-месечната Застраховка на екрана („ Кампанията “) за HUAWEI nova Y70 и HUAWEI nova Y90 се дава от HUAWEI Consumer Business Group България („ HUAWEI “), поделение на „ Хуауей Технолоджис България “ ЕООД, гр. София, бул. „ Цариградско шосе “ 115 Г, постройка Мегапарк, ет. 13. Тази акция се организира от 1 юли 2022 година до 30 септември 2022 година От 1 юли 2022 година до 30 септември 2022 година отговарящите на изискванията консуматори на смарт телефони HUAWEI Y70 и HUAWEI nova Y90 получават 6-месечна Застраховка на екрана за своето устройство. Клиентът автоматизирано получава достъп до промоционалния интервал на застраховката с първата активация на устройството.

Повече информация вижте на:

(2) 40 W е оптималната мощ на зареждане и може да бъде достигната единствено когато се употребяват специфичното 40 W HUAWEI SuperCharge зарядно устройство и кабел. Типичната стойност на батерията е 5.000 mAh, а номиналният й потенциал е 4.900 mAh. Батерията е несменяема.

Вижте тук повече информация за предложенията за и

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР