След като преди няколко седмици продукцията изгони Ситнилска, задето е

...
След като преди няколко седмици продукцията изгони Ситнилска, задето е
Коментари Харесай

Саботаж в Игрите, идат нови наказания

След като преди няколко седмици продукцията изгони Ситнилска, задето е вкарала телефон в продукцията, в този момент водещата Ралица Паскалева загатна, че още някой участник е пренебрегнал разпоредбите. И ще има съществено последици.

" В " Игри на волята " държим за спазването на разпоредбите. Днес обаче станахме очевидци на ново нарушаване. Това не може да остане без последици ", споделя Паскалева на съвета.
Реклама
Зрителите незабавно заподозряха, че става дума за бойкот. За това загатна самата първа номинирана Цвети от Гладиаторите. " Усещам, че може да има бойкот след думите на Виолета ", сподели шампионката по калистеника. Майката на Дени се скара остро на къдрокоската и й загатна, че няма място в тима. Според други пък Мастагарков може да саботира играта, с цел да иде неговото племе на съвет. Бившият футболист и сегашен модел желае да изгони Мартин Елвиса. Ако желае да му се получи, обаче Мастагарков би трябвало да работи. В момента той е капитан на Старейшините и като подобен има 2 гласа на възможен съвет. На всичкото от горната страна моделът взе още 2 гласа като премия, само че тях може да ги употребява единствено през тази седмица - или другояче казано на следващия ден е последният му късмет. С Мастагарков са Момчил и Краси Дунев. Тримата имат общо 6 гласа, а останалата коалиция 5. Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР