След като преди няколко дни загатна за новите Formentor и

...
След като преди няколко дни загатна за новите Formentor и
Коментари Харесай

Cupra представи новия Leon с 333 конски сили

След като преди няколко дни загатна за новите Formentor и Leon, в този момент Cupra публично сподели двата актуализирани модела, които идват с няколко съществени новости в интериора, екстериора и под капака. Последните итерации на Leon и Formentor могат да се похвалят с актуализирани матрични LED фарове, украсени с присъщи триъгълни детайли. Нови са още отворите на броните и радиаторните решетки, с цел да придадат по-агресивно държание на предната част на автомобила. В задната част LED светлинна лента с емблематичното лого Cupra е една от новостите, допълнена от фини триъгълни претекстове за още по-отличителна визия.

Влизайки в салона на Leon и Formentor, пасажерите са посрещнати от напълно нов 12,9-инчов екран за инфоразвлекателни системи, ситуиран на видно място в центъра на арматурното табло.

Kлиентите могат да избират всред необятна гама от осем разнообразни разновидността на задвижване. Линията се оглавява от разновидността на Leon с пет порти, който вкарва девета алтернатива с мощен 2,0-литров бензинов турбодвигател, генериращ 300 к.с. и подаващ мощ към предните колела. Междувременно гамата стартира с базовия 1,5-литров TSI мотор с мощ 150 к.с., комбиниран с 6-степенна механична трансмисия.

 width=

Допълнително разширявайки избора, гамата включва разновидности, задвижвани от 2,0-литров четирицилиндров мотор, предлаган в конфигурации с мощ 204 к.с. или 265 к.с., като и двата са съчетани със 7-степенна DSG скоростна кутия. Заслужаващо внимание допълнение към листата с динамични характерности е версията с 333 к.с., оборудвана с DSG трансмисия и задвижване на всички колела, която съставлява нарастване с 33 к.с. по отношение на своите прародители.

В допълнение към тези внушителни бензинови разновидности моделите се оферират и с бензинов мотор 1,5 TSI с мощ 150 к.с., дизелов мотор 2,0 TDI с мощ 150 к.с. и два plug-in хибридни разновидността, основани на мотора 1,5 TSI, предлагащи мощ от 204 до 272 к.с. Забележително е, че тези plug-in хибридни разновидности включват нова батерия с потенциал 19,7 kWh, която разрешава пробег от над 100 км и поддържа бързо зареждане до 50 kW.

Източник: fakti.bg
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР