След като преди броени дни Криско и Слави Трифонов избухнаха

...
След като преди броени дни Криско и Слави Трифонов избухнаха
Коментари Харесай

Гледай как се прави! Египетският танц на Криско и Слави подлуди тийновете

След като преди броени дни Криско и Слави Трифонов избухнаха със взаимно парче, огромна част от тийновете полудяха по новия танц, който двамата демонстрират във видеото. Песента " Гледай по какъв начин се прави " се оказа непредвидена изненада за множеството почитатели на рапъра и за по-малко от седмица събра над 4 милиона гледания в youtube.

С придвижването, което накара хиляди българи да заиграят върху думите " Ляв, десен... гледай по какъв начин се прави " двамата артисти се вършат на египтяни. Египетската тема е част и от облеклото на Криско, който рапира пред скъпи позлатени коли.

Поради огромния интерес към песента и танца, рап изпълнителят реши да направи и игра. Условието за присъединяване е феновете да изпращат клипове и фотоси, на които имитират въпросния танц, а трима от тях ще получат книгата “Пътят Нагоре” персонално от Криско.
Ето и една част от участниците:





Самото снимане на видеоклипа е лишило няколко дни, като за него бил издигнат и специфичен фон. В снимането вземат участие над 70 души, измежду които 20 инстаграм и плеймейт модели. В огромна част от фрагментите се демонстрират разголени хубавици, които са наобиколили бял престол с рози, на който седи Слави.

Според клюки, Криско преблоил колосалната сума от 10 бона, с цел да може емблематичния облик на Дългия да се появи във видеото му. Дуетът действително е кавър на остаряла ромска ария на оркестър " Китка " и носи името " Тошка ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР