След като преди близо 2 години актьорът Калин Врачански се

...
След като преди близо 2 години актьорът Калин Врачански се
Коментари Харесай

Калин Врачански крои планове да направи бебе на рекламистката

След като преди близо 2 години артистът Калин Врачански се раздели с последната си другарка – художничката Александра Стоянова, през днешния ден още веднъж лети на крилете на любовта.

Той се отдаде на отмора с новата си възлюбена, чиято идентичност към момента е цялостна тайнственост.

 

Съдейки по това, че двамата първо бяха на екскурзия в Малта, а по-късно отскочиха и до Италия, то връзката им е много сериозна и надали е в начален стадий. На Ботуша двамата даже означиха рождения й ден. Това, което се знае е, че приятелката на 42-годишния артист е с 10-12 години по-млада от него.

 

Калин Врачански е от хората, които държат надалеч персоналния си живот от светлините на прожекторите, тъй като счита, че е без значение с кого си лягаш и ставаш, а значими са креативните достижения. Това е и една от аргументите, заради които настойчиво крие самоличността на новата си възлюбена, която съгласно осведомени се занимава с реклама. Двамата имат и общи ползи като карането на сърф и рисковите спортове. Мълвата носи, че са се срещнали точно около заниманията си през лятото.

 

Припомняме, че Калин и Александра бяха дружно в продължение на няколко години и тя даже очакваше годежен пръстен, който обаче по този начин и не получи. През цялото това време, той по този начин и не се реши да й предложи нещо по-сериозно. Хора от близкото й обграждане издават, че тя мечтаела да направи същинско семейство с него и да имат деца, само че нито едно от двете не се случи, а и в избран миг връзките им започнаха да буксуват в някаква рутина. От много време тя споделяше, че изпитва възприятие на неизбежност, а фактът, че връзката им няма никакво развиване, й тежеше съществено. Калин обаче постоянно е бил безапелационен, че не възнамерява да прави женитба.

 

И въпреки да не е правил такива проекти с Александра, осведомени издават, че към този момент си прави проекти за бебе с новата си възлюбена, по която е доста вдлъбнат. Хора от арт средите споделят, че в никакъв случай не са го виждали подобен – да лети от благополучие и се надяват този път нещата да му се получат и да сътвори семейство с момичето, което крие даже и от тях.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР