След като постигна 7 победи с нокаут в първите си

...
След като постигна 7 победи с нокаут в първите си
Коментари Харесай

Тервел Пулев излиза в сериозен мач, ще се бори за титла

След като реализира 7 победи с нокаут в първите си 7 мача на професионалния кръг, Тервел Пулев ще се изправи в най-сериозния си мач до този миг. Това ще се случи на 24 март в Хамбург, където българинът ще се изправи против различен непобеден боксьор до този миг - Хюсейн Джинкара.

Джинкара е немски боксьор, само че от турски генезис. По-млад е с 2 години от Пулев - на 32. До този миг той има 10 победи от 10 мача, като 8 са с нокаут. Последният му мач бе на 27 януари по време на галавечер в Истанбул.

Мачът ще бъде за купа, осведомят от промоутърската организация Wiking Box, като не се прецизира защо тъкмо.
Мачът сред Тервел Пулев и Хюсейн Джинкара ще бъде основният подгряващ мач в галавечерта, на която Ангело Франк и Себастиан Формела ще се бият за интерконтиненталната купа на Международната боксова организация (IBO).

" Този мач не трябва да се пропуща. Един против различен ще застанат двама първокласни боксьори. Тервел е бронзов медалист от Олимпийските игри в Лондон и има отлична техника. И двамата са мощни и притеглят вниманието. Ще им стискаме палци ", обявиха уредниците на събитието в Хамбург.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР