След като множество световни медии съобщиха в събота, че Килиан

...
След като множество световни медии съобщиха в събота, че Килиан
Коментари Харесай

Заместникът на Мбапе ще струва 175 млн. евро?

След като голям брой международни медии оповестиха в събота, че Килиан Мбапе е взел крайното решение да напусне Пари Сен Жермен, като най-вероятно ще се причисли към Реал Мадрид като свободен сътрудник, то към този момент се заприказва и за неговия звезден заместител на " Парк де Пренс ".

ПСЖ се е насочил към привличането на звездата на Милан - Рафаел Леао, който да бъде заместникът на Килиан Мбапе. Португалският национал се усеща в благополучен в Милан, а " росонерите " нямат желание да го продават. Леао обаче има откупна уговорка в контракта си, която е заложена на 175 милиона евро, съгласно " Football Italia ".

Парижани имат интерес и към нападателя на Наполи - Виктор Осимен, само че на този стадий Леао наподобява като по-вероятният заместител на Мбапе, защото сходен профил състезател като френската супрзвезда. Все отново ПСЖ надали ще са подготвени да платят колосалните 175 милиона евро, като при положително стичане да събитията, френският гранд ще договаря да притегли Рафаел Леао за сума малко над 100 милиона евро.

24-годишната звезда на Милан прави следващ мощен сезон, като до този миг е взел присъединяване в 27 дуела за " росонерите " във всички шампионати, в които вкара 6 гола и направи също толкоз асистенции.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР