След като Мис България бе спечелен от наполовина украинката Елизабет

...
След като Мис България бе спечелен от наполовина украинката Елизабет
Коментари Харесай

Втора украинка ни представя пред света

След като " Мис България " бе извоюван от на половина украинката Елизабет Кравец, в този момент родена в Крим хубавица победи на състезанието " Мис Свят България ". Това е сексапилната русокоска Юлия Павликова.

Както и Кравец, по този начин новата миска Юлия е на половина нашенка. Таткото на Павликова е българин и с помощта на това хубавицата може да взе участие в 85-ото издание на състезанието у нас.

" Сигурна съм, че баща щеше да се гордее с мен ", споделя новата Мис Свят България.
 Павликова отпътува за Салвадор, където ще показва страната ни на Павликова отпътува за Салвадор, където ще показва страната ни на " Мис Свят "


30-годишната мацка бе коронасяна през уикенда. А след няколко дни ще съставлява България на международния конкурс " Мис Свят ", който ще се организира в другоземен Салвадор.

Юлия получи короната си от Мис Вселена България 2022 Кристина Пламенова, някогашна участничка от " Ергенът ".

Малко прочут факт е, че ултрасексапилната русокоска има 2 деца. Родената в Украйна кокона пък живее главно в Русия. Във воюващата с родината й страна тя има фешън организация.
 Юлия е доста гореща Юлия е доста гореща


Юлия има голям опит в състезанията. През годините тя е взела участие на " Мис Планета 2021 " и " Мис Гранд Интернешънъл 2022 ".

" Направих невъзможното. Има едвам 6 дни, до момента в който отпътува за Салвадор. Мислите ли, че е допустимо да се подготвим? Смятам, че след днешния ден в живота ми няма нищо невероятно. Искам да изкажа своята признателност на Венета Кръстева, която ми даде опция и ме поддържаше напълно през цялата ми подготовка ", съобщи разчувстваната победителка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР