След като миналия ноември международната компания Glencore Agriculture се ребрандира

...
Коментари Харесай

Glencore Agriculture в България се ребрандира на Viterra

След като предишния ноември интернационалната компания Glencore Agriculture се ребрандира на Viterra, българското сдружение " Гленкор Агрикалчър " в този момент също трансформира името си на " Витера ".

Viterra, което произлиза от " vitality from the earth " и значи " жизнеспособност от земята ", е международно различим бранд, който има дълбока връзка със селското стопанство.

Приемането на името и марката Viterra е трогателен миг за бизнеса.

" Единното име и общата ни цел дават мощни позиции на световната ни мрежа в този момент и за в бъдеще. Обединяването на бизнеса под един бранд в 37-те страни, където работи Viterra, основава изцяло интегрирана селскостопанска мрежа, която свързва производители и клиенти при доставката на устойчиви и проследими селскостопански артикули с следено качество. Глобалната ни мрежа от хора, складови, преработващи и транспортни активи и маркетингови офиси основава забележителна стойност за клиентите ни в България, като ги свързва с клиенти по целия свят. Заедно сме по-силни и реализираме повече. Държим на нашите сполучливи и дълготрайни връзки с клиентите ", разясняват от компанията.

" Клиентите ще стартират да виждат марката Viterra от през днешния ден. С изключение на тази смяна, бизнесът ни ще продължи да работи по същия метод, както до момента. Ще продължим да растем и да влагаме в нашата мрежа и да осигуряваме надеждна връзка за всички участници в селскостопанската промишленост ", прибавят от сдружението.
За ViterraНие във Viterra имаме вяра в силата на връзката. Нашата водеща и изцяло интегрирана селскостопанска мрежа свързва производители и клиенти при доставката на устойчиви и проследими селскостопански артикули с следено качество. С повече от 17 500 опитни чиновници, работещи в 37 страни, стратегическата ни мрежа от складови, преработващи и транспортни активи ни разрешава да предлагаме новаторски решения на нашите клиенти, създавайки сполучливи и дълготрайни партньорства с тях. Заедно сме по-силни и реализираме повече.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР