От доста време се говори за инфлация, рецесия и спад

...
От доста време се говори за инфлация, рецесия и спад
Коментари Харесай

Компаниите, които могат да съживят европейската икономика

От много време се приказва за инфлация, криза и спад на бизнеса в Европа. Въпреки това икономическите условия в Стария континент към този момент се усъвършенстват доста, като най-голямата стопанска система в Европейски Съюз стартира да излиза от рецесията.

На този декор капацитет за растежи има на всички пазари, разяснява пред Bloomberg TV Bulgaria Александър Александров, който е основен дилър във " Варчев Финанс ".

" Очакванията за по-голям растеж на брутния вътрешен артикул (БВП) на еврозоната и продуктивността се възвръщат с по-бърз ритъм. И въпреки инфлацията да демонстрира признаци за резистентност - трендът е към дезинфлация и настройките на пазарите са позитивните ", съобщи Александров.
 Най-големият търговски сътрудник на Германия към този момент не е Китай
Най-големият търговски сътрудник на Германия към този момент не е Китай

Това разбъркване се случва за първи път от 8 години

Водещите компании

Siemens Energy води пазара в Германия с малко над 37% растеж за последния месец и има още за възобновяване. Adidas, която дълго време беше подценявана, води растежите сега, Bayer също има мощен капацитет, изяснява специалистът.
 Снимка 646940
Източник:

Същевременно, немската стопанска система разполага с много оръжия за възобновяване. Според Александров  автомобилният бранш на Европа се показва по-зле след растежи в предходните месеци, само че все пак той се е потвърдил, че има способността да се приспособява.

Голямата опасност

По думите на специалиста най-сериозната опасност е конкуренцията на китайските производители, които стартират нападателна агресия в Европа и оферират много по-евтини модели, изключително при електрическите автомобили.

Затова по никакъв начин не е инцидентно, че Европейската комисия желае да наложи наказателни мита за китайския импорт на коли.
 Китай изнася толкоз електрически автомобили, че товарните кораби не доближават
Китай изнася толкоз електрически автомобили, че товарните кораби не доближават

Китай към този момент има осмият по величина корабен флот в света с 33 кораба за транспорт на електромобили
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР