Новата стрийминг услуга Max, която заменя HBO Max, ще бъде

...
Новата стрийминг услуга Max, която заменя HBO Max, ще бъде
Коментари Харесай

HBO Max става Max: какво да очакват клиентите на Vivacom от новата стрийминг услуга

Новата стрийминг услуга Max, която заменя HBO Max, ще бъде налична за клиентите на Vivacom от 21 май. Всички консуматори на телекома с включени спомагателни пакети HBO или HBO&Cinemax и пакети EON PREMIUM и EON SAT PREMIUM ще имат достъп до усъвършенстваната стрийминг платформа Max. Те могат да гледат хитови филми и сериали във Full HD резолюция на две устройства по едно и също време без реклами и да изтеглят до 30 заглавия за офлайн гледане.

Един от най-касовите филми за годината „ Дюн: Част втора “ ще бъде разполагаем за стрийминг още при старта на Max. Само след по-малко от месец потребителите ще могат да гледат в Max и втория сезон на дълго чакания автентичен сериал на HBO „ Домът на дракона “, чиято премиера у нас ще е на 17 юни, а от края юли да проследят всеки един миг от Олимпийските игри в Париж.

В взаимозависимост от устройството или операционната система, приложението HBO Max ще се актуализира автоматизирано до новата услуга Max или потребителите ще би трябвало просто да изтеглят новото приложение. Профилите на клиентите ще бъдат непосредствено трансферирани към новата услуга, като по този метод те ще запазят своите история на гледане и описи с обичани заглавия. Преминаването към обновената услуга ще се случи безпроблемно и интуитивно за всички сегашни клиенти на Vivacom с включен достъп до HBO Max.

Max предлага богат азбучник с филми на Warner Bros., измежду които са хитовите „ Барби “, „ Аквамен и изгубеното кралство “ и „ Уонка “, както и класики като поредицата за Хари Потър, всички филми от „ Матрицата “, „ Жокера “ и „ Властелинът на пръстените “. Зрителите ще могат да се насладят и на страхотни сериали като „ Пингвинът “ с Колин Фарел, спиноф на кино лентата „ Батман “, „ Дюн: Пророчеството “ – сериал по едноименната поредност. Налични са и „ Добре пристигнали в Дери “ по романа „ То “ на Стивън Кинг, полския политически шпионски трилър „ Източна врата “ и още доста други.

Обновената платформа ще даде на потребителите доста повече и по-разнообразно наличие за цялото семейство - хитови типичен и премиерни заглавия от целия свят, добавяйки завладяващи документални продукции на Discovery и първокласни спортни събития. Освен нови функционалности, като усъвършенствано персонализиране и усъвършенствано търсене, потребителите ще могат да избират от по-богата библиотека със заглавия от жанровете същински закононарушения, документални филми, риалити, храна, семейство и домашно развлечение.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР