След като миналата събота ви с доза цветно настроение и

...
След като миналата събота ви с доза цветно настроение и
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 18 находки от пролетната колекция на Zara

След като предходната събота ви с доза цветно въодушевление и ризите, които още веднъж ще са супер модерно за топлите месеци, ви сервира следващата порция свежи шопинг находки от новата сбирка на Zara. Елегантни, цветни и открояващи се, с тях сигурно няма да останете незабелязани. От изискания костюм в зелено, който е тотално must have за сезона, през красивите рокли с щампи, които носят лятно въодушевление, до обувките с блестящи елементи – безспорно стилните изкушения за пролетта са доста.

Синьото и също се открояват в сбирката, както под формата на oversize блейзъри и необятни панталон, по този начин и на изискани рокли от сатен. Със сигурност това е сезонът на крайностите при силуетите – от супер обемни и свободни до прибрани и очертаващи тялото. Не липсват и класики като необятни дънки, бели тишърти и пуловери на райе, които са съществена част от всеки капсулен дрешник.

Аксесоарите, които постоянно придават комплектност на тоалета, са не по-малко ярки, като сигурно би трябвало да имате най-малко един пъстър копринен шал, който може да се носи като фишу с бяла риза или като бандана на главата. Какво към този момент споменахме, прелестно могат да добавят един монохромен тоалет в някой от всички тези страхотни цветове, с които посрещаме пролетта.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР